19 apr. 2009

Land of the lost PT. III.

I skrivande stund är det söndag förmiddag och nu sitter man nyvaken & imponerande fräsh vid polen och skriver. Vi checkade ut fredag förmiddag och brände rätt ut i öknen mot Palm Springs, Indio & COACHELLA festivalen över helgen. Coachella är ett monster till musik och konst festival och knäcker tex Hultsfred flera gånger om i storlek. Det finns en stor scen, en mindre scen och tre tältscener som är ganska stora kan man säga. Ett problem är just storleken för de är såna sjuka avstånd att ta sig runt på. Men de har man löst smidigt när man väl kommit innanför genom skytteltrafik med golfbilar om man har V.I.P-pass. Himla tur att vi har de då.
I fredags tog det överjävligt lång tid att styra upp biljetter, pass och skit så vi var rätt sega men hann ändå kolla in Leonard Cohen en stund, Morissey från baren, sista halvan av Patton & Rahzel och en överraskande lång & bra Paul McCartney. Massa mer grejer att se men det fanns helt enkelt inte tid. Man rör sig mellan scener i princip hela tiden. På lördagen gjorde vi som det sig borde och hängde vid hotellpoolen hela den stekheta dagen ( sa jag att vi är ute i öknen ) med en laddning drinkar. Vi hann senare efter lite biljettkomplikationer se olika mycket av Thievery Corporation, M.I.A, Turbonegro, The Chemical brothers ( Djset ), The Killers & Atmosphere.
Hippies, långa avstånd & köer till trots så har man de ganska bra. Ikväll laddar jag upp för att se de jag sett fram emot mest denna helg: CLIPSE, PUBLIC ENEMY & RONI SIZE!

Inga kommentarer: